Dit is het dan.

Goed. Dit is het dan. Mijn eerste officiële blog. Lang getwijfeld nu toch gedaan. Waar ben ik aan begonnen? Ik kan alleen maar hopen dat het goed gaat uitpakken. Waarschijnlijk ben ik gewoon de zoveelste met een mooie droom. Waarom dan niet proberen om wat van die droom te maken? Al is het alleen maar voor mezelf. Ik schrijf voor mijn plezier. Puur voor mezelf. Eigenlijk te bang om het een ander te laten lezen. Want wat als een ander het niet leuk vind? Of misschien nog wel angstaanjagender, wat als ze het wel leuk vinden? Lezen ze wel over de spelfouten heen? En letten ze er niet op of de leestekens wel op de juiste plaats staan? Dat zijn de dingen waar ik me druk over maak, maar waar een ander misschien niet eens aan denkt.

Ik dacht altijd dat ik niet zo heel erg perfectionistisch was, maar ik kom er steeds meer achter dat ik dat wel ben. Als ik op mijn werk niet alles af kan krijgen, dan baal ik daar enorm van. Op dat moment, want als ik thuis ben dan denk ik er niet meer aan. Eenmaal in de auto laat ik mijn werk achter me. Meestal dan. Natuurlijk zijn er momenten dat het niet lukt. Die hebben we allemaal wel eens, maar toch ben ik er voorstander van om het werk daar te laten waar het hoort. En dat is niet thuis.

Thuis ben ik er voor mijn man en kinderen. Die zien me gelukkig graag thuis komen. Net als onze hond trouwens. Thuis voel ik me fijn, gelukkig, mezelf. En laten we eerlijk zijn. Dat is toch het fijnste wat er is?

Een gedachte over “Dit is het dan.

  1. Ja ja, pas maar op hoor, bloggen kan best verslavend zijn!
    Ik zal proberen niet te letten op je spelfouten en leestekens. 😉
    Heel benieuwd naar je blogs!! Ga je bloggen over bepaalde zaken of van alles en nog wat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s